Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
SKU Snurky-Koele-Topper

Adore Koele Topper - Cooling tijk - Zomer / All season - Dikte: 9 cm

€ 169,00
Heb je het in de zomer ‘s nachts vaak warm en zweet je sneller? Dan is deze Cooling zomer topper ideaal voor jou. Deze topper heeft twee kanten, een verkoelende zomer kant en een all season kant.
Nog %1 beschikbaar

Adore Koele Topper - Cooling tijk - Zomer / All season - Dikte: 9 cm

€ 169,00
Voordelen bij Adore Slaapcomfort
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Beste Prijs/Kwaliteit verhouding
  • 14 dagen bedenktijd!
  • Eenvoudig betalen

Deze verkoelende matrastopper voert warmte en vocht namelijk snel af, en houdt zowel het matras als je lichaam op een aangename, koele temperatuur. Deze Adore Cool Active topper van hoge kwaliteit zorgt bovendien voor extra comfort en ondersteuning. De perfecte upgrade bovenop je normale matras!

Twee kanten: Zomerkant en All Season kant

De koele topper is voorzien van 1 zomerkant en 1 all season kant. Dat wil zeggen dat 1 kant het hele jaar door gebruikt kan worden en 1 kant van de topper heerlijk is voor de warme dagen in de zomer. Of als je heel het jaar door warmte ervaart in de nacht, kan de zomerkant uiteraard het hele jaar door gebruikt worden

Deze Cool Active Zomertopper van Adore is heerlijk verkoelend voor in de warme dagen. De topper is gevuld met een kern van topkwaliteit HR35 koudschuim met een open celstructuur. De topper is warmte- en vochtregulerend, ondersteunend, comfortabel en anti-bacterieel.

Verkoelend topmatras met koudschuim kern

Een verkoelende topmatras is een geweldige manier om de slaapervaring van mensen die 's nachts last hebben van warmte te verbeteren. Met een topmatras op de bestaande matras kun je dus een extra laag van comfort en ondersteuning toevoegen, terwijl tegelijkertijd ook de temperatuur van het bed gereguleerd wordt. De topmatras is voorzien van een verkoelende tijk. De koudschuim kern zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht gelijkmatig verdeeld wordt en tegelijkertijd drukpunten verlicht. Een topmatras met een cool active tijk en een silver fiber tijk is nog beter omdat het twee verschillende manieren biedt om koel te blijven tijdens het slapen.

De ene kant van de verkoelende topmatras heeft een cool active tijk, wat betekent dat het tijkmateriaal actief warmte afvoert en vocht afvoert. Dit type tijk is gemaakt van een speciaal ontworpen vezel die vocht snel afvoert van het lichaam en uit de topper. De vezel heeft ook een ademende werking, waardoor warme lucht kan ontsnappen. Het resultaat is dat de lichaamstemperatuur tijdens de slaap stabiel blijft en mensen minder snel wakker worden door het gevoel van oververhitting.

De andere kant van de verkoelende topmatras heeft een silver fiber tijk. Dit type tijk is gemaakt van vezels die zilver bevatten, wat een natuurlijk antimicrobieel middel is. Dit betekent dat de tijk van de topper bacteriën, schimmels en andere micro-organismen die in bed kunnen leven, bestrijdt. Het materiaal is ook temperatuurregulerend en ademend, waardoor de luchtstroom in bed wordt verbeterd en mensen minder snel last krijgen van oververhitting.

Kies zelf je slaapkant

Samen bieden deze twee soorten tijkmateriaal de beste mogelijkheden om koel en comfortabel te slapen. Afhankelijk van het weer en jouw persoonlijke voorkeur, kun je kiezen welke kant van de topper je wil gebruiken. Als het buiten erg warm is, kun je de cool active kant gebruiken en als het wat koeler is, kun je de silver fiber kant gebruiken.

Specificaties van de koele zomer topper

Dikte: ca. 9 cm

Kern: ca. 8 cm HR35 Koudschuim

1 zijde: Verkoelende Cool Active Zomer kant

1 zijne: Silver Fiber All Season kant

Verlengd de levensduur van uw matrassen

Anti-bacterieel

Warmte- en vochtregulerend

Geniet zo lang mogelijk van je topper

De koudschuim topper dient elke 2 weken gedraaid, gekeerd of gekanteld te worden om de levensduur te verlengen!

WhatsApp Chat WhatsApp Chat