Skip to content
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 14 dagen bedenktijd
  • Eenvoudig betalen
  • Thuiswinkel waarborg
  • Kiyoh
5 producten
5 producten

Een logeerbed bij Onlineslaapcomfort.nl

Voorkom dat jouw gasten op de bank hoeven te slapen door het juiste logeerbed te kiezen uit het assortiment van onlineslaapcomfort.nl. We bieden een uitgebreid assortiment logeerbedden van merken als Dico Bed, Kuperus en Veraflex. 

Verschillende soorten logeerbedden

Logeerbedden zijn er verschillende soorten en maten. Wanneer je alle ruimte hebt kun je kiezen voor een éénpersoonsbed op een logeerkamer. Maar wanneer de ruimte beperkt is, wil je liever niet een eenpersoonsbed dat veel ruimte inneemt en je lastig kunt verplaatsen. Gelukkig zijn er verschillende slimme oplossingen voor een inklapbaar logeerbed. We hebben een aantal mogelijkheden hieronder op een rij gezet.

Vouwbedden

Een uitkomst wanneer je weinig ruimte hebt. Je kunt dit logeerbed in lengte opvouwen. De wielen onder het bed zorgen ervoor dat dit opvouwbare logeerbed makkelijk te verplaatsen is. Een vouwbed neemt opgevouwen nog geen 1 vierkante meter in beslag.

Uitschuifbed/duobed

Met een uitschuifbed maak je van een éénpersoonsbed in een handomdraai twee losse bedden. Het tweede deel van het bed schuif je onder het eerste deel vandaan. Vervolgens is het een kwestie van pootjes eronder klappen en je hebt twee lossen bedden. Je kunt de bedden ook tegen elkaar aan schuiven om er een tweepersoonsbed van te maken.

Opklapbaar logeerbed (verticaal)

Dit type logeerbed biedt de mogelijkheid om het bed verticaal (in de lengte) omhoog tegen de muur te plaatsen. Wanneer je het bed vervolgens naar beden haalt klappen de pootjes automatisch uit waardoor je letterlijk in een paar seconden een logeerbed klaar hebt staan.

Horizontaal inklapbaar wentelbed

In tegenstelling tot een verticaal inklapbaar logeerbed zijn er mogelijkheden om een logeerbed horizontaal (in de breedte) in te kunnen klappen. Deze logeerbedden van het merk Kuperus zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Uiteenlopend van 80 x 190cm tot 140 x 220 cm. Vaak zien we dat een wentelbed wordt ingebouwd in een kast met schuifdeuren.

Slaapbank

De perfecte oplossing om logees te ontvangen op een studentenkamer of appartement: de slaapbank. Binnen een handomdraai schuif je een comfortabel bed in elkaar zonder dat je een vouwbed of inklapbaar logeerbed hoeft te stallen.

Tweepersoonslogeerbedden

Een aantal logeerbedden in ons assortiment zijn verkrijgbaar met een breedte tot maximaal 140cm en een lengte tot maximaal 220cm. Deze tweepersoonslogeerbedden zijn verkrijgbaar van het merk Kuperus en zijn zowel horizontaal als verticaal inklapbaar.

Waar moet je op letten bij het kopen van een logeerbed?

Verschillende formaten, bodems en materialen. Bij het kopen van een logeerbed heb je veel te kiezen. We hebben een aantal handige tips op een rij gezet:

  • Laat je een logeerbed standaard in de logeerkamer staan maar wil je de ruimte ook voor andere doeleinden gebruiken? Dan is het slim om voor een inklapbaar logeerbed (verticaal of horizontaal) te kiezen. Deze zijn voorzien van een spiraalbodem en bieden meer slaapcomfort dan een logeerbed met lattenbodem.
  • Als je de mogelijkheid wil hebben om een logeerbed op verschillende plekken te plaatsen is een verrijdbaar vouwbed een goede oplossing. Je hebt weinig ruimte nodig om een vouwbed op te slaan. Een vouwbed is verkrijgbaar met spriaal- en lattenbodem.
  • Kom je er niet helemaal uit? Maak dan een afspraak met één van onze slaapadviseurs
Go to products Go to products
WhatsApp Chat WhatsApp Chat